Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کمیل نظافتی، روحانی خیر، شب گذشته مهمان دومین قسمت از برنامه «فرمول یک» با اجرای سیدعلی ضیا ویژه معرفی چهره‌های برتر مردمی بود. تاریخ انتشار: 08:58 - 07 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۱۴۵۷

خبرگزاری میزان - کمیل نظافتی، روحانی خیر، شب گذشته مهمان دومین قسمت از برنامه «فرمول یک» شد، وی در ابتدای این برنامه گفت: خودم را خادم مردم می‌دانم و ممنونم که این خادم را باز به مردم معرفی می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گذشته روزی لباس رزم پوشیدم و گفتم این عمامه زمانی لباس «پیغمبر (ص)» است که من را به مردم برساند. اگر فاصله بین مردم و من بیفتد این عمامه پارچه‌ای بیش نیست و ارزشی برای من ندارد. ارزشش زمانی است که در کنار مردم باشد و به درد مردم بخورد. انشاالله این تداوم داشته باشد و خلوص نیت داشته باشیم و به سمت این برویم که موانع برطرف شود و مشکلات مردم مرتفع شود.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

او در ادامه افزود: بعد از اینکه کرونا شروع شد روند اعتماد سازی سخت بود و زمان می‌برد. شاید به جهت اینکه من را در فعالیت‌های اجتماعی می‌شناختند، راحت تر توانستم فعالیت‌های اجتماعی داشته باشم. به محض شروع شدن کرونا جوانمردان غیور آملی بدون اینکه دولت یا وزارت بهداشت تذکری بدهد پای کار آمدند. قبل از اینکه رهبر معظم انقلاب بحث مماسات مهربانی را مطرح کند، این جوانان خوش فکر انقلابی به عنوان آتش به اختیار خودشان پای کار می‌آیند. ما آمدیم و با بچه هایمان در تکیه‌های آملی و علی اصغر برای کل شهر و برای کل روستا خانه به خانه محلول ضدعفونی آماده کردیم و با عزت و احترام تحویل دادیم. چقدر خوب است که مسئولان همراه و همدل همین جوانان آتش به اختیار باشند.

نظافتی همچنین در ادامه درباره دیگر اقداماتی که در دوران کرونا انجام دادند، توضیح داد: من یک عمله و کارگر هستم. کسی هستم که زیردست بچه‌ها هستم. بچه‌های خوش قلب، خوش فکر، انقلابی و بسیجی ایرانی خصوصا شهر من آمل که در دو بخش در بخش شهری در تکیه آملی‌ها و در بخش روستایی در تکیه علی اصغر شبانه روز نشسته و در سه شیفت کاری کارمی کردند و محلول ضدعفونی آماده می‌کردند و با عزت و احترام در خانه‌ها به مردم تقدیم می‌کردند. با دوستان عزیز سپاهی و بچه‌های هلال احمر همه و همه با هم منسجم کار می‌کردیم و به عنوان تیم مبارزه با کرونا هرکسی هر کاری می‌توانست بکند به میان می‌آورد و کار را اجرایی می‌کرد. بیش از ۱۰ هزار بسته غذایی در سطح شهر آمل و بیش از ۵۰ هزار سبد غذایی در سطح کشور توزیع کردیم. این برای من به عنوان طلبه‌ای که وصل به جایی نیست و همه فعالیت هایش مردمی است خیلی خوب بود. بحث تامین ماسک و لباس حفاظت شخصی برای کادر درمان وبیماران در عدد و رقم خیلی بالا را داشتیم. همین الان که صحبت می‌کنم قرار است ۱۴ هزارماسک تهیه کنیم و ببریم.

او یادآور شد: دو طیف از دوستانمان در آمل و ساری بحث غسل و تدفین فوت شدگان ناشی از کرونا را برعهده گرفتند. من چندین بارخواستم بروم، اما به جهت اینکه وضعیت جسمی مناسبی نداشتم به من اجازه ورود ندادند. می‌خواهم از زحماتشان تشکر کنم. نزدیک به یک میلیارد تومان هزینه کردیم در زمینه تامین ماسک و سبد غذایی، چیزی که برای من خیلی مهم بود، در کنار اینکه فعالیت‌های مردمی داشتیم برای مبارزه با کرونا، جاده‌ها را بسته بودند. چون برگه ماموریت داشتم و از شمال به تهران می‌رفتم و وسیله می‌آوردم می‌دیدیم این سگ‌های سرخیابان از گرسنگی دچار حالتی شده اند. باخودم گفتم الان مسافر که نمی‌آید این بندگان خدا چطور باید سیر شوند. با چند نفر از دوستانم هماهنگ شدیم و در آن مرحله‌ای که شهر‌ها قرنطینه بودند وفاصله اجتماعی باید رعایت می‌شد، وقت اضافه و استراحتمان را به جاده می‌رفتیم و به این سگ‌ها غذا می‌دادیم تا تلف نشوند.

این روحانی جوان اظهار کرد: شما دوبار بحث خودنمایی و شو را بیان کردید و در این زمینه از من سوال کردید. کمیل نظافتی با این وضعیتی که دارد زیاد عمر نمی‌کند و من همیشه اینطور فکر می‌کنم. ولی هر اندازه که قرار است عمر کنم عمری نیست. تهش تمام می‌شود. کمیل نظافتی تمام می‌شود و جایی برای خودنمایی و ریا نمی‌ماند؛ بنابراین از این مقوله فکرمان را بیرون ببریم.

او اظهار کرد: وقتی کسی بیمار است و در بیمارستان بستری است، نگو بیمار به من ربطی ندارد. هفته‌ای یکبار برو سر بزن و از او عیادت کن. همسایه ات اگر بیمار است و مشکل دارد به او سرکشی کن. اگر غذا خوردی و اضافه آمد ته مانده غذایت را سر کوچه برای حیوانی، پرنده‌ای بگذار. این حقیقت را ما نیاز داریم و متاسفانه خیلی داریم از آن فاصله می‌گیریم. البته الحمدالله دوستان روحانی من نه تنها جلوی من نایستادند بلکه من را حمایت و تشویق کردند. تشکر می‌کنم از مردم سرزمینم. دم همه پرستاران و پزشکان و نیرو‌های خدمات بیمارستان‌ها که دیده نشده اند گرم، باید از این‌ها هم تقدیرکرد. خیلی شما بزرگ و کریم هستید که در اوج کرونا در کنار مردم هستید.

وی در همین راستا خاطرنشان کرد: از همینجا از دکتر شمسی تشکر می‌کنم. او ۵ ماه شبانه روز در بیمارستان امام خمینی(ره) بالای سربیماران کرونایی بود. امروز ۲ روز است که او هم مبتلا شده و ۷۰ درصد از ریه اش درگیر شده است. کل شهر من ناراحت او هستند و منتظر این هستند که خوب شود. هیچ دوربینی از او عکس نگرفت. چون اجازه نمی‌داد. حالا که روی تخت بیمارستان قرار گرفت از او تصویری بیرون آمد. دعایمان این است که سریع‌تر خوب شود. مردم سرزمینم به هر اندازه‌ای که می‌توانید حال دیگران را خوب کنید. قرآن هم از من و شما خواسته است که به اندازه وسعمان حال مردم را خوب کنیم. امروز خیلی از سفره‌ها خالی است. حواستان به بچه‌های آن خانواده‌ها باشد. بچه‌های کوچکی که شاید با یک آبنبات یا عروسک حال دلشان خوب شود. دعا در حق همدیگر یادتان نرود. من بیچاره را هم دعا کنید تا زندگی ام ختم به شهادت شود.

«فرمول یک» ویژه معرفی چهره‌های برتر مردمی این هفته پنجم، ششم و هفتم مرداد و همچنین از ۱۲ تا ۱۸ مرداد حوالی ساعت ۲۳ با تهیه کنندگی و اجرای سیدعلی ضیا به مدت یک ساعت و نیم روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

 انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صدا و سیما رسانه ملی فرمول یک بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۴۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • پرفروش‌های داستانی حوزه مقاومت در نمایشگاه
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • رئیسی: آنچه دولت را در دل مردم جای می‌دهد، صداقت است
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • مشهد در سوگ ششمین ولی مسلمین/عطر شهادت در اجتماع صادقیون پیچید
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس